Medlemskab

Hvem kan blive medlem?

Enkeltpersoner med bopæl i området kan optages som individuelle medlemmer ved at udfylde formularen herunder. Fællesrådets område kan ses under om fællesrådet. Man kan også tilmelde sig som forening på siden for foreninger.

Et kontingent er lig med et medlemskab, som igen er lig med en stemme til generalforsamlingen. To medlemskaber er lig med to stemmer.

Hver husstand kan maksimalt have to stemmer. Generalforsamlingen er åben for alle, men man har kun tale- og stemmeret som betalende medlem.

Kontingent for perioden 1. februar 2024 til 31. januar 2025 er kr. 100, som skal indbetales til Danske Bank registreringsnummer 9570 og kontonummer 13512892. Indtast email og vejnavn samt nummer som “besked til modtageren”.

Bliv individuelt medlem


Hvis du har problemer med at melde dig til med formularen så send en mail til riisvangenfaellesraad@gmail.com.

Persondata

Som medlem af Riisvangens Fællesråd skal du være opmærksom på, at vi registrerer og behandler personoplysninger om dig i form af:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Indmeldelsesdato
  • Betaling af kontingent
  • Evt. tillidshverv i foreningen.

Vores registrering og behandling af oplysningerne om dig er nødvendige for at forfølge fællesrådets legitime interesse i at indsamle og behandle sådanne sædvanlige medlemsoplysninger jf. Persondataforordningens artikel 6 stk. 1 litra f. Oplysningerne vil alene blive videregivet til andre, i det omfang Fællesrådet er berettiget hertil. Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig, ligesom du har ret til at gøre indsigelser imod behandlingen samt anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger. De oplysninger, vi behandler om dig, vil blive slettet, hvis du på et tidspunkt melder dig ud af fællesrådet, eller fællesrådet nedlægges.

Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger ikke sker korrekt, vil du kunne klage over vores behandlingen af mine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefonnummer: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.