Morgentrafikken ved Skovvangskolen

Fællesrådet er i ferien blevet informeret om at Miljø og Teknik vil besigtige morgentrafikken ved Skovvangskolen den 24.8.2023 kl. 7.30. Er der nogle børnefamilier der har lyst til at deltage i besigtigelsen for at gøre opmærksom på udfordringen i skoletrafikken er der mulighed for det.  

Kontakt fællesrådet på telefon 61.12.41.88 hvis I ønsker at deltage.

Kommunen har skrevet følgende:

Teknik og Miljø er gået i gang med en undersøgelse af skolevejene i Aarhus Kommune og d. 24/8 kl. 7.30 besigtiger vi morgentrafikken ved Skovvangskolen (vi mødes ved punkt 1 herunder). Skovvangskolen har udpeget følgende lokaliteter til besigtigelse:

  1. Skovvangsvej – generel trafik omkring hovedindgangen
  2. Kiss and ride på Aldersrovej – generel trafik omkring afsætningspladsen + skiltning
  3. Louis Hammerichs Vej – krydsningsmulighed

På besigtigelsen deltager repræsentanter fra Teknik og Miljø og Skovvangskolen. Repræsentanter fra jeres fællesråd er selvfølgelig også velkommen til at deltage og komme med inputs til de udvalgte lokaliteter